St Sava Serbian Orthodox Cathedral
Serbian Orthodox Diocese of East. America
Prica se po gradu

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da proslavljene glumice Dubravka Mijatović, Olga Odanović, Anstasija Mandić i Sena Đorović, prvakinje Narodnog Pozorišta i Ateljea 212 u Beogradu dolaze na USA turneju i da 4D Production, Inc u saradnji sa SPC Sveti Sava organizuje u Bostonu izvodjenje nove pozorišne hit predstave ’’Priča se po gradu’’.

Predstava će se izvesti u četvrtak 12.oktobar 2017. godine u Sali spc Sveti Sava, 41 Alewife Book Parkway, Cambridge, MA 02140 sa početkom u 19:30h.

Ulaznice možete kupiti online putem web sajta  www.surpys.com ili licno u crkvi Svetog Save na dan predstave ili nedeljom pre predstave.
Cena ulaznice: $40


Ne propustite priliku da pogledate fenomenalnu predstavu sa izvanrednim glumicama.


OBEZBEDITE SVOJE MESTO NA VREME!


Sve infomacije o održavanjanju premijere možete dobiti putem web sajta www.surpys.com ili na facebook stranici Kulturni Centar Amerika

O predstavi ’’Priča se po gradu’’

Jedna od trenutno najpopularnijih predstava, "Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu.To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Dubravka Mijatović, Olga Odanović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.Film "Obećanje" u Bostonu

https://https://www.aiffest.org/events/2017/10/21/aiff-kick-off-an-homage-to-the-serbian-community-in-bostonwww.aiffest.org/events/2017/10/21/aiff-kick-off-an-homage-to-the-serbian-community-in-boston

Višestruko nagrađivani dokumentarni film "Obećanje" premijerno u Bostonu, kao uvod u Arlington International Film Festival:

Saturday, October 21st, 2017, 7:30 PM

St. Sava Cathedral, 41 Alewife Brook Pkwy, Cambridge MA 02140

Celebrate the cultural encounter of...

Film - Wine - Hors d`oeuvres

     "In a remote village in the north of Serbia, once known as a prosperous wine region, something unexpected has happened. A French family has moved into the poor village now nearly deserted. 

     They believe they have found a promised land for growing grapes and winemaking. But they have found only old people in the village, distrusting people, with old habits. 

     A new challenge awaits them back home in France - how to persuade sommelliers that superior wine can be made in an unknown and problematic region? Can they awaken hope and breathe a new life into the old village?"

Here is the link to the trailer: https://youtu.be/RqmOBCFRmhg

And here is the link to the extended, 10 min trailer: https://youtu.be/x7Z1so5jN7A

Link za kupovinu karata: https://www.eventbrite.com/e/an-homage-to-the-serbian-community-in-boston-tickets-37568528480?utm_source=eb_email&utm_medium=email&utm_campaign=new_event_email&utm_term=viewmyevent_button

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________

St. Sava Serbian Orthodox Cathedral | 41 Alewife Book Parkway, Cambridge, MA 02140 | 617-674-4035